Over ons

Wij zijn een gemengd popkoor. Evergreen heeft ongeveer 40 leden en oefent al 30 jaar iedere donderdag van 20:00 tot 22:00 uur in De Groene Toren in Avenhorn. Wij staan onder leiding van dirigent Lotte Hoebe, die gaat voor een goede koorklank en mooie harmonie tussen de vier tot soms zes stemgroepen. Nieuwe leden, mannen en vrouwen die een heerlijke avond ontspanning willen beleven, zijn nog steeds van harte welkom.

 

Binnen ons koor vind je een:

- Muziekcommissie. Deze is verantwoordelijk voor een nieuwe thema en voor de nummers die dan gezongen gaan worden. Binnen elke stempartij (alt, bas, tenor, sopraan) heeft iemand zitting in deze commissie.

- Commissie Koorregie. Verantwoordelijk voor de passen en bewegingen, die ons optreden zo divers maken.

- Concertcommissie: Een groep enthousiaste mensen, die zorg draagt voor de aankleding tijdens concerten. Denk aan verlichting, versiering, beamer, etc.

- Kledingcommissie. Een kleine vertegenwoordiging bepaalt welke kleuren wij in onze kleiding mogen hebben, zodat het geheel een mooi plaatje oplevert.

 

Alle nummers worden digitaal ter beschikking gesteld aan de koorleden. Steeds meer leden volgen de bladmuziek vanaf een iPad. Maar ook de geprinte versie wordt nog veel gebruikt. Alle muziek is te vinden in het beveiligde gedeelte van onze website.