Over ons

Evergreen is het Popkoor van de muziek. Houd jij van muziek?. Maak je zelf muziek? Nog geen lid? Kom gezellig langs en kijk hoe je je bij ons kan uitleven. Wil je alleen naar muziek luisteren, of wil je ook meedoen? Wij bieden een scala aan muziek van verschillende solozangers. Maar je kan ook meedoen, zingen in het koor, bijvoorbeeld.

Iedereen, die van muziek houdt is bij ons welkom.

Wij zijn een gemengd popkoor. Evergreen heeft  bijna 50 leden en oefent al ruim 25 jaar iedere donderdag van 20:00 tot 22:00 uur in het De Groene Toren in Avenhorn. Wij staan onder leiding van conservatorium geschoolde dirigent, die gaat voor een goede koorklank en mooie harmonie tussen de vier tot soms zes stemgroepen. Wij zijn nog op zoek naar nieuwe leden mannen en vrouwen die een heerlijke avond ontspanning willen beleven.

Binnen ons koor vind je een:

- Muziekcommissie. Deze is verantwoordelijk voor een nieuwe thema en voor de nummers die dan gezongen gaan worden. Binnen elke stempartij (alt, bas, tenor, sopraan) heeft iemand zitting in deze commissie.

- Commissie Koorregie. Verantwoordelijk voor de passen en bewegingen, die ons optreden zo divers maken.

 

Alle nummers zijn inmiddels digitaal. Steeds meer leden volgen de bladmuziek vanaf een iPad. Maar ook de geprinte versie wordt nog veel gebruikt. Alle muziek is te vinden in het beveiligde gedeelte van onze website en wordt ook aan de leden ter beschikking gesteld via Dropbox.

 

 

muziek

25 bestaan Evergreen

15-02-2015 19:08
www.rodi.nl/widgets/1694-heerhugowaard/nieuws/972937-jubileumconcert-popkoor-evergreen